Läs vad våra kunder tycker.

Referenser 2017-07-06T11:16:41+00:00

Att driva företag kräver mod. Därför är vi stolta över alla företagare, stora som små, som vi har fått äran att arbeta med genom åren. Våra kunder utgörs idag av allt i från moderna kommunikationsföretag till anrika fastighetsbolag, från små enmanskonsulter till internationella exportkoncerner. Glädjen i att hjälpa en kund finns där oavsett kundens storlek, verksamhet och behov. Gemensamt för dem alla är att de vågat starta och driva sina företag.

Några av våra kunder

Byn Kommunikationsbyrå AB

Byn Kommunikation har på kort tid vuxit från tre till tretton medarbetare och arbetar med kunder som Holmen, Länsförsäkringar Östgöta och Stångåstaden. I de hemtrevliga lokalerna i Knäppingsborg brinner man för att skapa kreativ kommunikation till både nationella och lokala kunder. Sedan starten har Byn anlitat Smedjan som sin ekonomibyrå.

– Smedjan förklarar alltid på ett tydligt och lättbegripligt sätt vilket ger oss möjlighet att fokusera på det vi är duktiga på, berättar VD Maria Kufver och fortsätter:
– Jag brukar rekommendera Smedjan till andra eftersom de på ett enkelt sätt kan förklara ekonomi även för oss som inte är ekonomer.

Besök
Vårt uppdrag

Magda på Byn gjorde Smedjans logga för snart 19 år sedan så när det blev dags att starta upp Byn fick vi äran att vara med från början. Vi hjälpte till med bolagsbildning och annan formalia kring bildandet. Smedjan hjälper idag Byn med budgetar, uppföljning, bokslut, deklarationer, löpande redovisning och löneadministration.

Besök
Scenkonstbolaget i Östergötland

Scenkonstbolaget består av de konstnärliga verksamheterna Norrköpings Symfoniorkester och Östgötateatern.

Scenkonstbolagets uppdrag är att långsiktigt säkerställa den höga kvalitet som i dag finns inom scenkonst och övrig kultur i regionen, kulturen ska nå fler och därigenom bidra till att stärka länets attraktivitet samt säkerställa en ändamålsenlig organisation och styrning för att göra det enklare för kulturinstitutionerna att erbjuda högklassiga produkter även i framtiden.

– Vi har tack vare Smedjan fått hjälp med kompetens som saknades inom organisationen. Vi har en parter i Smedjan som vi kan lita på.

Besök
Vårt uppdrag

I augusti 2016 började Gittan som redovisningschef med personalansvar på Scenkonstbolaget, när de några månader senare behövde en controller fick Thomas det uppdraget. Det arbetar på plats ca 50-70 % vardera och har blivit en viktig del i Scenkonstbolagets organisation.

Besök
Trikåby

Trikåby har lång erfarenhet och bred kunskap inom stickeri. Deras produktion består främst av trikåtyger för kläder, sport och teknisk textil, men de arbetar också med vävda material. Stickeriet ligger i Åby strax utanför Norrköping och har Sveriges största maskinpark inom sitt område.

– Smedjan har varit en oerhört viktig del av den resa och utveckling vi har gjort som företag, säger Kicki Arvidsson på Trikåby. De är såklart ständigt tillgängliga och professionella men det finns också en värme och glädje i allt de gör.

Besök
Vårt uppdrag

Trikåby tillhör en av Smedjans första kunder och vi har haft förmånen att följa deras spännande utveckling genom åren. När de vann priset som årets företagare 2015 kändes det bra att få vara med på ett litet hörn i den framgångssagan.

Smedjan är på plats hos Trikåby ca 1 dag i veckan och sköter den löpande redovisningen, lönehantering, bokslut och skatteredovisning.

Besök